AZAKA SIP AND PAINT

MET EEN PROFESSIONELE KUNSTENAAR, CARIBISCHE SNACKS EN ONZE FABULEUZE DJ (DJ FABS).

Are in interested in our sip and paint? email us for more details and prices.

 

Wijn, schilderen en vrienden is een garantie voor plezier en gezelligheid.

 
Je innerlijke kunstenaar: iedereen kan een kunstenaar zijn. Zelfs als je nooit hebt geschilderd, is elk kunstwerk betekenisvol voor je. Je maakt kunst. Als je schilderen leuk vindt, dan kun je net zo goed beter erin worden. Als je het niet leuk vindt, dan besteed je nog steeds tijd aan kunst maken. Iedereen heeft een innerlijke kunstenaar!
 
We kunnen elk excuus gebruiken om met vrienden te eten of te drinken: we kunnen 100 redenen geven dat Sip & Paint leuk zijn. Het is genoeg om te zeggen, dat de meeste van ons elk excuus nemen om te eten en drinken met vrienden.

Sip & Paint zijn de nieuwe yoga: soms hebben we een ontspannen hobby nodig waarbij geen fysieke inspanning  nodig is na een lange dag werk. Waarom niet een paar glazen wijn als je een nieuwe hobby leert?

Fun together

Ontsnap aan de dagelijkse  drukte en geef je over aan de flow van de avond terwijl de glazen klinken en de muziek de sfeer compleet maakt, ga je lekker aan de slag om een waar kunstwerk te maken voor thuis of op je kamer! 

Leer schilderen

Elke editie van de Sip & Paint workshop word je begeleid door een kunstenaars van wie je al schilderend bruikbare tips en adviezen meekrijgt.  Alles wat je nodig hebt tijdens  Sip & Paint is je prachtige zelf en een goed humeur. Wij zorgen voor de rest. 

Excellent wine tasting

Onze avonden zijn de beste plek in Amersfoort om samen te schilderen en nieuwe mensen te ontmoeten. Geniet ondertussen van onze heerlijke wijn collectie en heerlijke Caribische borrelhapjes.

DINNER & A MOVIE

In samenwerking met Vue, biedt Azaka een Dinner & Movie aan. Voor 50 euro per persoon (exclusief eventuele toeslagen) krijgt u: 

  • Een 3 gangenmenu inclusief bijpassend amuse
  • Een voucher voor een film naar keuze


U ontvangt een filmvoucher na het diner. Deze actie is geldig van dinsdag t/m zondag. 


Avondje uit

Zin in een gezellig avondje uit? Maak dan gebruik van onze Diner & Movie Deal! Je komt heerlijk genieten van een driegangenmenu bij Azaka. Laat je heerlijk verrassen met ons chef menu met bijpassende amuses. Proef de heerlijke volle Caribische samen en ga daarna samen gezellig naar de film. Al met al een top recept voor een geweldig avondje uit. Vanuit Azaka is het slechts 5 minuten lopen naar de Vue.  

Om van dit arrangement gebruik te maken, dien je dit bij de reservering aan te geven. Let op! Dit arrangement is niet te combineren met andere acties/kortingen en de prijs is exclusief eventuele toeslagen per film.


BORRELAVOND COCKTAILAVOND MET DJ FABS

ELKE LAASTE VRIJDAG VAN DE MAAND
CARIBBEAN SNACKS AL NIGHT LONG AND A COCKTAILS ARE 1 + 1 FREE
VOLGENDE DATUM :      30 June 2023
                                            28 Juli 2023
                                                 THEME: URBAN NIGHT
                                            25 August 2023
                                            29 September 2023
                                                THEME: OLD SCHOOL HOUS
                                           27 October 2023
             24 November 2023 THEME: CHEF SHINELLBIRTHDAY  
WITH FREE SNACKS ALL NIGHT LONG

                                            29 December 2023  
                                                 THEME : NEW YEAR EVE SPRAKLES

Waarom zijn wij anders?

Onze motivatie

Ons werk is onze passie, onze grootste drijfveer. Het is de reden dat we elke dag weer doen wat we doen. Ons werk daagt ons met elk nieuw project uit beter te worden en meer te bereiken.

bedrijven lunch 

Ons project:
We zijn altijd ergens mee bezig. Meestal met het behalen van resultaten voor onze klanten. Maar soms krijgen we de kans te experimenteren met nieuwe concepten en ideeën.
lunch en alle bedrijven activiteiten zijn alleen beschikbaar met reservering. 

verjaardag en speciale dagen

wij zijn een caraïbisch restaurant dat altijd streeft naar het beste resultaat. we zetten onze gast als de belangrijkste. we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw dag precies is wat u zegt dat het is.
uw wens is onze opdracht. we werken met elk prijsbudget om altijd de beste kwaliteit te kunnen serveren en de beste service te kunnen geven.

date night bij ons

 
Elk teamlid voegt iets bijzonders aan ons team toe, maar we hebben onze waarden met elkaar gemeen.