AZAKA SIP AND PAINT

MET EEN PROFESSIONELE KUNSTENAAR, CARIBISCHE SNACKS EN ONZE FABULEUZE DJ (DJ FABS).

Are in interested in our sip and paint? email us for more details and prices.

 

Wijn, schilderen en vrienden is een garantie voor plezier en gezelligheid.

 
Je innerlijke kunstenaar: iedereen kan een kunstenaar zijn. Zelfs als je nooit hebt geschilderd, is elk kunstwerk betekenisvol voor je. Je maakt kunst. Als je schilderen leuk vindt, dan kun je net zo goed beter erin worden. Als je het niet leuk vindt, dan besteed je nog steeds tijd aan kunst maken. Iedereen heeft een innerlijke kunstenaar!
 
We kunnen elk excuus gebruiken om met vrienden te eten of te drinken: we kunnen 100 redenen geven dat Sip & Paint leuk zijn. Het is genoeg om te zeggen, dat de meeste van ons elk excuus nemen om te eten en drinken met vrienden.

Sip & Paint zijn de nieuwe yoga: soms hebben we een ontspannen hobby nodig waarbij geen fysieke inspanning  nodig is na een lange dag werk. Waarom niet een paar glazen wijn als je een nieuwe hobby leert?

Fun together

Ontsnap aan de dagelijkse  drukte en geef je over aan de flow van de avond terwijl de glazen klinken en de muziek de sfeer compleet maakt, ga je lekker aan de slag om een waar kunstwerk te maken voor thuis of op je kamer! 

Leer schilderen

Elke editie van de Sip & Paint workshop word je begeleid door een kunstenaars van wie je al schilderend bruikbare tips en adviezen meekrijgt.  Alles wat je nodig hebt tijdens  Sip & Paint is je prachtige zelf en een goed humeur. Wij zorgen voor de rest. 

Excellent wine tasting

Onze avonden zijn de beste plek in Amersfoort om samen te schilderen en nieuwe mensen te ontmoeten. Geniet ondertussen van onze heerlijke wijn collectie en heerlijke Caribische borrelhapjes.

DINNER & A MOVIE

In samenwerking met Vue, biedt Azaka een Dinner & Movie aan. Voor 50 euro per persoon (exclusief eventuele toeslagen) krijgt u: 

  • Een 3 gangenmenu inclusief bijpassend amuse
  • Een voucher voor een film naar keuze


U ontvangt een filmvoucher na het diner. Deze actie is geldig van dinsdag t/m zondag. 


Avondje uit

Zin in een gezellig avondje uit? Maak dan gebruik van onze Diner & Movie Deal! Je komt heerlijk genieten van een driegangenmenu bij Azaka. Laat je heerlijk verrassen met ons chef menu met bijpassende amuses. Proef de heerlijke volle Caribische samen en ga daarna samen gezellig naar de film. Al met al een top recept voor een geweldig avondje uit. Vanuit Azaka is het slechts 5 minuten lopen naar de Vue.  

Om van dit arrangement gebruik te maken, dien je dit bij de reservering aan te geven. Let op! Dit arrangement is niet te combineren met andere acties/kortingen en de prijs is exclusief eventuele toeslagen per film.


Waarom zijn wij anders?

Onze motivatie

Eten is liefde. Vol  passie, motivatie en plezier willen we u een unieke en smakvolle avond laten beleven. Waar uw op uw eigen gemak vol kan genieten van onze authentieke Caribische smaken.

Business lunch

Op zoek naar een leuke locatie voor een business lunch. Waar u rustig kunt overleggen of vergaderen. Neem contact met ons op! Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor uw eindejaar borrels en etentjes. We denken graag met u mee en zijn altijd bereikbaar om de mogelijkheden te bespreken.

Speciale dagen

Wij zijn een Cara├»bisch restaurant dat altijd streeft naar het beste resultaat. We zetten onze gast altijd op de eerste plaats. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw dag precies is wat u er van wenst. We werken met elk prijsbudget om de beste kwaliteit en service te verlenen.

Date night bij ons

Op zoek naar het romantische plekje waar u knus, gezellig en intiem kunt genieten. Kom langs bij Azaka met uw date night. We zullen voor uw een unieke avond organiseren.

Kom langs en ga lekker met z'n tweetjes genieten.