ONS MENU IS SEIZOEN GEBONDEN


Koken is mijn passie. Ik ben altijd bezig om heerlijke gerechten samen te stellen vol van smaak. Met mijn Caribische achtergrond en mijn ervaring in de Franse en Italiaanse keuken, stel ik unieke gerechten samen. Voor mij staat smaak, kwaliteit en gezelligheid centraal.  Ik verzorg graag voor je een speciaal moment waar je heerlijk kunt genieten! Ik kijk ernaar uit om je welkom te mogen heten bij Azaka.
SHINELL JONES
CHEF-KOK EN EIGENAAR
AZAKA RESTAURANT AMERSFOORT 

DINNER

 
CHEFS MENU DINER 4 GANGEN 50,00 

CHEFS MENU DINER 5 GANGEN 58,00 

CHEFS MENU DINER 6 GANGEN 65,00 

Nu 20% korting op de chefs menu's op dinsdag, woensdag en donderdag!



Bijpassende wijnarrangement 

VOORGERECHTEN

CARRIBEAN OESTERS OM TE BEGINNEN (3 STUKS) 12,-
 3 verschillende smaken in Caribische, Franse en Italiaanse stijl 



Versgebakken brioche brood voor de tafel (V) 7,50

Extra virgin olijfolie | kala namak | Carribean smeersel

Broodplank met versgebakken brood en antipasti 12,50

 

Runder tataki 18,-
Filet pur | verse kruiden chutney | ponzu saus | kikkererwten | sesam 

Octopus carpaccio 18,-
Peppercorn | rucola | Parmezaan | olijfolie | Azaka’s dressing 

Coquille carpaccio 18,-
Peppercorn | rucola | Parmezaan | olijfolie | Azaka’s dressing| ansjovis 

Mango chicken salade 12,- 

Mango | cajun kruiden | Azaka’s dressing | yoghurt aioli 

Krab-avocado salade 14,- 

Vers krabvlees | avocado | tomaat | komkommer | ansjovis
Runder tartaar  12,-
Rund | verse kruiden |  eigeel | knoflook toastje
Vegan chopped salade met gekruide bonen (v)
Mango | avocado | cajun kruiden | Azaka's dressing | yoghurt aioli

SOEP

Caribbean callaloo kokos met truffel 8,-

Romige zoete aardappel, rode linzen 8,-

 

Zeevruchten chowder met room 12,-



PASTA 

Pasta Theo  

Room | knoflook | creool saus |  parma | rucola | tomaatsalsa | kalf wang

Rasta pasta met kip en truffel       
Parma | room | verse kruiden | rucola | paprika  

Black tiger
Olijfolie | knoflook | rucola | chili | pasta

HOOFDGERECHTEN

VIS 

Alle vis gerechten worden geserveerd met Caribische gekruide kokos rijst, sla of groenten mix 


Exotische gepekelde Caribbean vis (hele vis) 24,-  

Knoflook gekruide roodbaars filet 24,-
Sliptong (2) met Jamaicaans jerk kruiden 25,-
 

Blackened tuna 24,-  

Vegan tuna 20,- 

 

VLEES 

Alle vlees gerechten worden geserveerd met Caribische sinaasappel jus, of creool saus groenten en aardappel truffel mousseline 


Filet mignon 28,-
Zuid-Amerikaans biefstuk 22,-
Creool eendenborst 25,-   

Tomahawk steak (voor 2) 77,- 

Tomahawk steak surf en turf (voor 2) 85,- 

Caribbean Rijst Bowls

Truffel risotto (V) 22,-
Parmezaan | cajunkruiden| rucola| appel

Groenten stoof in een creool saus  (V) 20,-

Gepekelde groenten| jackfruit| pulled oates

Caribbean locri 22,-
vlees | groenten |kokos| zeevruchten | jerk kruiden



EXTRA SIDES 

Kokos rijst 

Aardappel mousseline

Frietjes

Salade

Groenten

NAGERECHTEN

Exotische cream brûlée 11,- 

Caribbean chocolade rum petit four 11, -

Crumble | noten mix | El dorado Caribbean dark rum | specerijen| koffie karamel  

Cheesecake 11,-
Chocolate| vanille| crumble 

Kaasplank 14,-
Zuid-Amerikaanse, frans, Italiaanse 
Pina colada panna cotta 11,-
ananas salsa, rum en vruchten chutney, kokos

Combi Azaka zoete plank om te delen 18,-