BEN JE VEGANIST? PASSEN WIJ DE GERECHTEN AAN
| CHEFS MENU DINER | 4 GANGEN | 65,-
| CHEFS MENU DINER | 5 GANGEN | 70,-
Bijpassende wijnarrangement 32,- 40,-
VOORGERECHTEN
| Versgebakken brioche brood voor de tafel | 10,-
| Extra virgin olijfolie | kala namak | Caribisch smeersel |
| Quiche met een tangy tomaat salsa | 16,-
| Honig | hazelnoot | geitenkaas |
| Caribisch callaloo kokos soep met truffel | 14,-
| Callaloo | cajun kruiden | pul biber | truffel |
| Vegan tuna | 14,-
| Wakame | tomaat |verse kruiden| mango mayo |
Hoofdgerechten
| Vegetarische locri | 28,-
|Verschillende groenten | rijst | kokos |
| Risotto | 33,- |
| Asperges | truffel | verse kruiden | Parma |
| Geroosterde eend in een creool saus | 28,-
| Groenten | chili | soya | tomaat | aardappel |
| Spicy pasta Arrabbiata met aubergine | 30,-
|Verse kruiden | chili | Parma | room |
| Gnocchi | 30,-
| Spinazie | paddenstoelen | chili | Parma |
Nagerechten
| Tiramisu met koffie poeder | 14,-
| Koffie | chocolade | Baileys | Amaretto |
| Caribbean chocolade rum petit four | 16, -
| Munt crumble | noten mix | El dorado Caribbean dark rum | specerijen | bananen ijs |
| Cheesecake brulee | 15,-
| Vanille crème | vanille koekje | crumble |
| Exotische fruit cocktail | 12,-
| Hibiscus saus | crumble van munt | ijs |