BEN JE VEGANIST? PASSEN WIJ DE GERECHTEN AAN

 
| CHEFS MENU DINER | 4 GANGEN   | 65,-
| CHEFS MENU DINER | 5 GANGEN   | 70,-

Bijpassende wijnarrangement 32,- 40,-  

VOORGERECHTEN

| Versgebakken brioche brood voor de tafel10,-
| Extra virgin olijfolie | kala namak | Caribisch smeersel  |   
 
| Quiche met een tangy tomaat salsa16,-
| Honig | hazelnoot | geitenkaas |   
  
| Caribisch callaloo kokos soep met truffel 14,-
| Callaloo | cajun kruiden |  pul biber | truffel |   
  
| Vegan tuna | 14,-
| Wakame | tomaat |verse kruiden| mango mayo |     

Hoofdgerechten

| Vegetarische locri | 28,- 

|Verschillende groenten | rijst | kokos |   
 
| Risotto | 33,-

| Asperges | truffel | verse kruiden | Parma |    
 
| Geroosterde eend in een creool saus |   28,-   
| Groenten | chili | soya | tomaat | aardappel |     

| Spicy pasta Arrabbiata met aubergine  | 30,-  

|Verse kruiden | chili | Parma | room |        
 
| Gnocchi | 30,-   
| Spinazie | paddenstoelen | chili | Parma |   

Nagerechten

| Tiramisu met koffie poeder |   14,-
| Koffie | chocolade | Baileys | Amaretto |     
 
| Caribbean chocolade rum petit four |   16, -
| Munt crumble | noten mix | El dorado Caribbean dark rum | specerijen | bananen ijs |     
 
| Cheesecake brulee |   15,-
| Vanille crème | vanille koekje | crumble |     
 
| Exotische fruit cocktail  |   12,-
| Hibiscus saus | crumble van munt | ijs |