ONS MENU IS SEIZOEN GEBONDEN
Koken is mijn passie. Ik ben altijd bezig om heerlijke gerechten samen te stellen vol van smaak. Met mijn Caribische achtergrond en mijn ervaring in de Franse en Italiaanse keuken, stel ik unieke gerechten samen. Voor mij staat smaak, kwaliteit en gezelligheid centraal. Ik verzorg graag voor je een speciaal moment waar je heerlijk kunt genieten! Ik kijk ernaar uit om je welkom te mogen heten bij Azaka.
SHINELL JONES
CHEF-KOK EN EIGENAAR
AZAKA RESTAURANT AMERSFOORT
LUNCH
CHEFS MENU LUNCH 2 GANGEN 25,-
CHEFS MENU LUNCH 3 GANGEN 32,-
CHEFS MENU LUNCH 4 GANGEN 40,-
OESTERS OM TE BEGINNEN 3 STUKS 12,-
SALADES
Krab avocado salade 14,-
Sla | komkommer | tomaat | Azaka’s dressing| croutons
Mango kipsalade 12,-
Sla | komkommer | tomaat | dressing | croutons
Tofufu avocado salade (V) 11,-
Sla | tomaat | citroen-tahini dressing | bosvruchten | shropshire blue
Brioche brood 6,50
Olijfolie| Caribisch smeersel | kala namak
PLATES
Caribbean mini burgers 13,-
Argentijnse vlees patties (3) | ei | sla | augurk | friet
Runder tataki met brioche 18,-
Filet mignon | verse kruiden salade | ponzu saus | tamarinde chutney
Tonijn tartaar met spicy avocadosalsa 18,-
Ahi sashimi tonijn | sesam | wasabi | wakame | ansjovis | edamame
Azaka’s Caribbean rijst-bowl 14,-
Hosin | chili | verse kruiden | saté groenten| ananas chutney |
varkensvlees|
Vega stoof 10,-
Brioche | soep | salade
Rigatoni met kalf wang 18,-
Room | knoflook| creool saus| parma | rucola
SWEETS
Cheesecake brulee 11,-
Azaka’s Caribbean rum chocolade brownie 11,-
Caribbean banaan ananas sticky tartelet (vegan) 11,-