ONS MENU IS SEIZOEN GEBONDEN



Koken is mijn passie. Ik ben altijd bezig om heerlijke gerechten samen te stellen vol van smaak. Met mijn Caribische achtergrond en mijn ervaring in de Franse en Italiaanse keuken, stel ik unieke gerechten samen. Voor mij staat smaak, kwaliteit en gezelligheid centraal.  Ik verzorg graag voor je een speciaal moment waar je heerlijk kunt genieten! Ik kijk ernaar uit om je welkom te mogen heten bij Azaka.
SHINELL JONES
CHEF-KOK EN EIGENAAR
AZAKA RESTAURANT AMERSFOORT 

LUNCH


CHEFS MENU LUNCH 2 GANGEN 25,-

CHEFS MENU LUNCH 3 GANGEN 32,-

CHEFS MENU LUNCH 4 GANGEN 40,-



OESTERS OM TE BEGINNEN 3 STUKS 12,- 

SALADES



Krab avocado salade 14,-
Sla | komkommer | tomaat | Azaka’s dressing| croutons
Mango kipsalade  12,-

Sla | komkommer | tomaat | dressing | croutons  

Tofufu avocado salade (V)   11,-

Sla | tomaat | citroen-tahini dressing | bosvruchten | shropshire blue



Brioche brood  6,50

Olijfolie| Caribisch smeersel | kala namak

PLATES



Caribbean mini burgers 13,-

Argentijnse vlees patties (3) | ei | sla | augurk | friet

Runder tataki met brioche 18,-
Filet mignon | verse kruiden salade | ponzu saus | tamarinde chutney

Tonijn tartaar met spicy avocadosalsa 18,-

Ahi sashimi tonijn | sesam | wasabi | wakame | ansjovis | edamame

Azaka’s Caribbean rijst-bowl 14,-

Hosin | chili | verse kruiden | saté groenten| ananas chutney |
varkensvlees| 

Vega stoof 10,-

Brioche | soep | salade
Rigatoni met kalf wang 18,-     
Room | knoflook| creool saus| parma | rucola

SWEETS



Cheesecake  brulee 11,- 

Azaka’s Caribbean rum chocolade brownie 11,-

Caribbean banaan ananas sticky tartelet (vegan) 11,-